Åpningstider for jordsalg
Hverdager kl. 07:30 – 15:00. Ring 902 64 290 før henting.

I kretsløpsparken omdanner Sirkula kortreist hageavfall til næringsrik kompost. Komposten steriliseres gjennom varmekompostering og modnes i minimum tolv måneder før den siktes ferdig til jord. Brukes våre jordprodukter riktig bidrar komposten med all sitt organiske materiale og det rike mikrolivet til økt trivsel for plantene. Gir plantene en naturlig motstand mot plantesykdommer og forsyner den med viktige næringsstoffer. Komposten er imidlertid et resirkulert produkt og kan inneholde spor av feilsortering.

Sirkula jordprodukter er frie for plantesykdommer, fremmede arter samt rotugress og har minimalt med frøugress.

Produkter og pris – næringskunder

Sirkula plenjord

Pris: 330,- kroner per tonn

Bruksområde:  Meget bra egnet som underlag for plen og ferdig- plen pga. den gode dreneringsevne samt at den tåler mye tråkk. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Varedeklarasjon: Sirkula plenjord

Sirkula bed- og hagejord

Pris: 360,- kroner per tonn

Bruksområde: Sirkula bed- og hagejord er et siltig- sandholdig og stabilt dyrkingsmedium som er lett å arbeide med både i private hager, så vel som i store anleggsprosjekter. Ved etablering av blomster- og staudebed eller til plantning av hekk, busker og trær er det denne jorden du skal velge. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Husk drenering ved bruk i potter, blomsterkasse og tilsvarende.

Varedeklarasjon: Sirkula bed- og hagejord

Sirkula urte- og grønnsaksjord

Pris: 392,- kroner per tonn

Bruksområde: Urte- og grønnsaksjord kan fritt brukes til privat og profesjonell dyrking av alle slags matvarer. Jorda inneholder kun naturlige råvarer, er fuktighetsbevarende og passer både til dyrking av urter, grønnsaker, frukt og bær. Bruken er beregnet til både inne- og utendørsbruk; på friland, i pallekarmer, i potter, i drivhus, i hagen og på vekstbenker. Jorda er ikke anriket med kunstgjødsel. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Husk drenering ved bruk i potter, blomsterkasse og tilsvarende.

Varedeklarasjon: Sirkula urte- og grønnsaksjord

Sirkula Kompost

Pris: 340,- kroner per tonn

Bruksområde: «HagePark-» komposten regnes som et jordforbedringsmiddel, er finsiktet og leveres uten tilsatt sand. Den er registrert i Debio sitt driftsmiddelregister som betyr at produktet kan brukes i økologisk produksjon til bl.a. privat og profesjonell dyrking av grønnsaker. Kompost gir en fin mørk farge som toppdekk for eks. i staude- og blomsterbed eller rundt busker og trær. Ved større mengder, vennligst ta kontakt for produksjon. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Varedeklarasjon: Sirkula kompost

Ta kontakt hvis du ønsker å kjøpe Sirkula «ren» kompost, en annen type kompost som inneholder biomasse fra renseanlegget og er mer næringsrik. Produktet er i så fall ikke egnet til dyrking de første tre årene. 

Sirkula sterilisert HagePark

Pris: 280,- kroner per tonn

Bruksområde: Bruksområde: Sterilisert HagePark er et jordforbedringsmiddel av 100% hageparkkompost. Produktet leveres usiktet og inneholder strukturmaterial og noen finstoffer i forskjellige størrelser. Sterilisert HagePark kan brukes som underlag i høybed, som innsatsfaktor i egen kompostproduksjon der mye strukturfattig materiale og grøntavfall inngår eller som organisk strukturmateriale til alle typer formål der et sterilisert og trygt produkt ønskes. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Varedeklarasjon: Sirkula sterilisert HagePark

Sirkula HageParkAvfall

Pris: 220,- kroner per tonn

Bruksområde: HageParkAvfall er ubehandlet kvernet hage- park avfall som leveres på Sirkula sine gjenvinningsstasjoner. Ubehandlet betyr at produktet ikke er blitt kompostert og er dermed ikke stabilisert eller sterilisert. Fordelen med å bruke HageParkAvfall som innsatsfaktor i egen kompostproduksjon er at den ikke er delvis utbrent, slik det er tilfelle med sterilisert HagePark.

Sirkula Storsekk med plenjord, bed- og hagejord, urte- og grønnsaksjord eller kompost

Pris plenjord, bed- og hagejord eller kompost: 712,- kroner per m3inkl.sekk.
Pris urte- og grønnsaksjord: 752,- kroner per m3 inkl. sekk.

Bruksområde: Produktene over kan leveres i storsekk på 1m3. Sekken kan bestilles transportert til ønsket adresse. Transport kommer evt. i tillegg.

Priser transport:

AvstandPris eks. mva. for frakt inntil 4 sekker
0 – 10 km1.432,-
10 – 20 km1.512,-
20 – 30 km1.592,-

Er avstanden lenger enn 30 km eller ønsker du flere enn 4 sekker, vennligst ta kontakt for pris.

Alle priser er eks. mva. og inkludert opplasting.

Kontakt

Forespørsel vedr. jord, priser og levering, ta kontakt:
Telefon: +47 902 97 955
E-post: georg.hageberg@sirkula.no

Her finner du oss

Holmefaret 16
2320 Furnes

E6 sørfra – ta av vegkryss 70 mot «Hamar Vest» og hold til høyre i første rundkjøring. Ta så av til venstre i første vegkryss og etter ca. 700 meter finner du kretsløpsparken på din høyre side.

E6 nordfra – ta av vegkryss 70 mot «Hamar Vest» og ta til venstre i første rundkjøring. I andre rundkjøring fortsetter du rett frem og deretter ta første til venstre i første vegkryss. Etter ca. 700 meter finner du kretsløpsparken på din høyre side.