Åpningstider for jordsalg
Hverdager kl. 07:30 – 15:00. Ring 902 64 290 før henting.

I kretsløpsparken omdanner Sirkula kortreist hageavfall til næringsrik kompost. Komposten steriliseres gjennom varmekompostering og modnes i minimum tolv måneder før den siktes og foredles til jord. Brukes våre jordprodukter riktig bidrar komposten med all sitt organiske materiale og det rike mikrolivet til økt trivsel for plantene. Gir plantene en naturlig motstand mot plantesykdommer og forsyner den med viktige næringsstoffer. Komposten er imidlertid et resirkulert produkt og kan inneholde spor av feilsortering.

Sirkula jord er fri for plantesykdommer, svarte- listearter samt rotugress og har minimalt med frøugress.

Produkter og pris – næringskunder

Sirkula plenjord

Pris: 330,- kroner per tonn

Bruksområde:  Meget bra egnet som underlag for plen og ferdig- plen pga. den gode dreneringsevne samt at den tåler mye tråkk. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Varedeklarasjon: Sirkula plenjord

Sirkula bed- og hagejord

Pris: 360,- kroner per tonn

Bruksområde: Sirkula bed- og hagejord er et siltig- sandholdig og stabilt dyrkingsmedium som er lett å arbeide med både i private hager, så vel som i store anleggsprosjekter. Ved etablering av blomster- og staudebed eller til plantning av hekk, busker og trær er det denne jorden du skal velge. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Husk drenering ved bruk i potter, blomsterkasse og tilsvarende.

Varedeklarasjon: Sirkula bed- og hagejord

Sirkula urte- og grønnsaksjord

Pris: 360,- kroner per tonn

Bruksområde: Urte- og grønnsaksjord kan fritt brukes til privat og profesjonell dyrking av alle slags matvarer. Jorda inneholder kun naturlige råvarer, er fuktighetsbevarende og passer både til dyrking av urter, grønnsaker, frukt og bær. Bruken er beregnet til både inne- og utendørsbruk; på friland, i pallekarmer, i potter, i drivhus, i hagen og på vekstbenker. Jorda er ikke anriket med kunstgjødsel. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Husk drenering ved bruk i potter, blomsterkasse og tilsvarende.

Varedeklarasjon: Sirkula urte- og grønnsaksjord

Sirkula kompost

Pris: 340,- kroner per tonn

Bruksområde: Hage-/Parkkompost uten tilsatt sand. Komposten er et jordforbedringsmiddel som kan både brukes til både privat og profesjonell dyrking av alle slags matvarer. Sirkula kompost er registrert i Debio sitt driftsmiddelregister og kan brukes i økologisk produksjon. Kompost gir en fin mørk farge som toppdekk for eks. i staude- og blomsterbed eller rundt busker og trær. Ved større mengder, vennligst ta kontakt for produksjon. Se varedeklarasjon for mer informasjon.

Varedeklarasjon: Sirkula kompost

Ta kontakt hvis du ønsker å kjøpe Sirkula «ren» kompost, en annen type kompost som inneholder biomasse fra renseanlegget og er mer næringsrik. Produktet er i så fall ikke egnet til dyrking de første tre årene. 

Sirkula Storsekk med plenjord, bed- og hagejord eller kompost

Pris: 630,- kroner per m3 inkl. sekk.

Bruksområde: Produktene over kan leveres i storsekk på 1m3. Sekken kan bestilles transportert til ønsket adresse. Transport kommer evt. i tillegg.

Alle priser er eks. mva. og inkludert opplasting.

Kontakt

Forespørsel vedr. jord, priser og levering, ta kontakt:
Telefon: +47 902 97 955
E-post: georg.hageberg@sirkula.no

Her finner du oss

Holmefaret 16
2320 Furnes

E6 sørfra – ta av vegkryss 70 mot «Hamar Vest» og hold til høyre i første rundkjøring. Ta så av til venstre i første vegkryss og etter ca. 700 meter finner du kretsløpsparken på din høyre side.

E6 nordfra – ta av vegkryss 70 mot «Hamar Vest» og ta til venstre i første rundkjøring. I andre rundkjøring fortsetter du rett frem og deretter ta første til venstre i første vegkryss. Etter ca. 700 meter finner du kretsløpsparken på din høyre side.